SINGAPUR – BALI 30.11. - 09.12.2022

Kategorija: .

Redna cena: 2.390,00 €Povpraševanje

PROGRAM POTOVANJA: DATUM POTOVANJA: 30.11. – 9.12.2022

1. dan: LJUBLJANA - SINGAPUR

Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana in polet letala ob 19.50 uri via Istanbul v 

2. dan: SINGAPUR

Singapur. Po opravljenih mejnih formalnostih prevoz do hotela. Večerja in nočitev.

3. dan: SINGAPUR

Po zajtrku celodnevni ogledi mesta, ki je hkrati otok, mesto in država: obiskali bomo botanični vrt sredi mesta Gardens by the Bay, hotel Marina by Sands – atraktivne zgradbe z bazenom in razgledno točko na vrhu, Merlion park s kipom mitološkega bitja z glavo leva in telesom ribe, ki simbolizira ime Singapura, Little Indio z barvitimi zgradbami in umetninami na njih, China town – s polno trgovinic, spominkov, restavracij, ljudi, Videli bomo tudi finančno okrožje, gledališče Esplanade, hotel Raffles, … Večerja. Nočitev.

4. dan: SINGAPUR 

Zajtrk in še ogledi znamenitosti: z vzpenjačo na otok Sentosa, park Orhidej, po želji še vožnja z 165m kolesom in z božanskim razgledom na večji del mesta Singapur. Prosto. Večerja in nočitev.

5. dan: SIGAPUR - BALI

Zajtrk, polet letala na Bali. Prevoz do hotela, nastanitev, prosto, večerja. Nočitev.

6. dan: WONCA

Zajtrk. Celodnevni obisk WONCA APRC 2022 BALI. Večerja in nočitev.

7. dan: WONCA - BALI (Tanah Lot – riževa polja – jezero Bratan)

Po zajtrku WONCA ali celodnevni izlet z obiski templja na otočku, jezera Bratan, sprehod po najlepših otoških riževih poljih, obisk tržnice z začimbami in tropskim sadjem, še ogled templja jezerske boginje, … Večerja, nočitev.

8. dan: WONCA - BALI (Tampaksiring –Gunung Kawi – Ubud)

Zajtrk.WONCA ali obiski templjev, vrta začimb, kjer boste lahko poskusili in tudi kupili najdražjo kavo na svetu. Obisk Ubuda, kulturne prestolnice Balija, sprehod po opičjem gozdu, .. Večerja in nočitev.

9. dan: BALI – DUNAJ

Po zajtrku, prosto, čas za počitek, kopanje, .. in pozno popoldan prevoz na letališče in polet letala ob 21.25 uri via Istanbul na

11. dan: DUNAJ

Dunaj.

CENA POTOVANJA: 2.390, 00 EUR / min 30 oseb

V CENO JE VKLJUČENO:

- letalski prevoz po programu

- letališke in varnostne pristojbine 

- lokalni prevozi po programu

- hotelsko – gostinske storitve po programu na bazi polpenziona v hotelu***/****

- zunanji ogledi po programu

- izleta 7. In 8.dan

- spremstvo lokalnega vodnika

- vodenje slovenskega vodnika z licenco

- nezgodno zavarovanje potnikov v času potovanja

- 22% DDV

- organizacija potovanja

DOPLAČILO:

- enoposteljna soba 380, 00 EUR

- pričakovane napitne 60, 00 EUR

- dodatni izleti in vstopnine

- zavarovanje odpovedi potovanja 168, 00EUR

WONCA – kotizacija za udeležbo znaša 360 eur.

ROK PRIJAVE: 15.09.2022 ozir. do prodaje mest na letalu.

VIZUM: Slovenski državljani za vstop v Singapur in Bali ne potrebujejo vstopnega vizuma. Potni list mora biti veljaven vsaj še 6 mesecev po zaključku potovanja.

Vsebina programa se lahko, zaradi prilagajanja letalskim prevozom in zaradi nepredvidenih okoliščin, spremeni, vendar vsebinsko ostaja program potovanja neokrnjen.

OPOZORILO: želimo vas opozoriti, da v primeru vaše prijave stornacija aranžmaja brez stroškov ni več možna - ne glede na čas odjave (dejanski stroški so lahko tudi do 100%), zato vam predlagamo, da ob prijavi potovanje zavarujete (v agenciji oz. v eni od izbranih zavarovalnic).

Program je bil izdelan po veljavnih cenah z dne 20.7.20222. Skladno z 876. členom Zakona o obligacijah si pridržujemo pravico do spremembe cene potovanja, če pride do spremembe cen prevoza, hotelskih in gostinskih storitev, deviznega tečaja ali drugega in, skladno z 878. členom istega Zakona ter 3. odstavkom 57. g člena Zakona o varstvu potrošnikov, pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število oseb, ki je potrebno za izvedbo potovanja oz. bomo potovanje izvedli pod popolnoma drugačnimi pogoji., kar bomo stranki sporočili najkasneje 7 dni pred začetkom potovanja. Splošni pogoji in navodila za potovanje so sestavni del programa in s prejemom programa se potnik zavezuje, da je sprejel tudi splošne pogoje. 

ŽELIMO VAM PRIJETNO POTOVANJE! EUROPA PARTNER d.o.o.