NOVA ZELANDIJA IN AVSTRALIJA

Kategorija: .
PRVOMAJSKO POTOVANJE

Redna cena: 5.990,00 €Povpraševanje

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: buy_enable

Filename: page_ad/page_ad.v.php

Line Number: 655

Backtrace:

File: /home/dphost77/platform/app/app/modul/page_ad/page_ad.v.php
Line: 655
Function: _error_handler

File: /home/dphost77/platform/app/app/views/frontend.template.php
Line: 536
Function: include_once

File: /home/dphost77/vendor/platform/codeigniter/application/views/platform.php
Line: 26
Function: include

File: /home/dphost77/vendor/platform/controller.platform.php
Line: 473
Function: view

File: /home/dphost77/vendor/platform/codeigniter/application/controllers/Welcome.php
Line: 9
Function: include

File: /home/dphost77/vendor/platform/codeigniter/application/controllers/Welcome.php
Line: 5
Function: index

File: /home/dphost77/vendor/platform/ci_start.php
Line: 838
Function: _remap

File: /home/dphost77/public_html/index.php
Line: 3
Function: include

NOVA ZELANDIJA IN AVSTRALIJA

DATUM POTOVANJA: 21.04. –10.05.2020

1. dan: ZAGREB - DUBAI
Zbor potnikov na letališču Zagreb ob 13.00 uri in ob 15.25 uri polet letala s pristankom v Dubaiu ob 23.00 uri. Nadaljevanje poleta  
2. dan: DUBAI - AUCKLAND
Ob 01.50 uri  
3. dan: AUCKLAND
s pristankom v Aucklandu ob 04.20 uri. Po opravljenih mejnih formalnostih transfer do hotela, nastanitev, zajtrk in ogled znamenitosti največjega mesta Nove Zelandije – Aucklanda: Bastion Point, spominski park Michael Savage, vožnja po Queen Street, most Harbour, speči vulkan Mount Eden, … Večerja in nočitev.
4. dan: AUCKLAND – WAITOMO - ROTORUA
Po zajtrku vožnja do znamenitih jam Waitomo, ki so znane po naravnem fenomenu – posebni vrsti črvov, ki oddajajo svetlobo. Po ogledu vožnja po pokrajini, ki je posuta s polji, jezeri in gozdovi do mesta Rotorua, ki mu, zaradi termalne aktivnosti in gejzirov, pravijo tudi »žvepleno mesto«. Nastanitev v hotelu in sprehod ob jezeru, nato pa večerja s programom ob maorski glasbi. Nočitev.
5. dan: ROTORUA – RAINBOW SPRINGS - QUEENSTOWN
Po zajtrku vožnja v naravni park Rainbow Springs, kjer boste, med drugim, videli tudi simbol Nove Zelandije – kivi. Vožnja do letališča in polet letala, po veljavnem voznem redu, do Queenstowna. Transfer do hotela, nastanitev in vožnja z gondolo Skyline, od koder je čudovit razgled na mesto in jezero Wakatipu. Večerja in nočitev.
6. dan: QUEENSTOWN – MILFORD SOUND – QUEENSTOWN
Po zajtrku vožnja do znamenitega fjorda Milford Sound  ter plovba z ladjico z občudovanjem slapov in gor. Povratek v Queenstown, večerja in nočitev.
7. dan: QUEENSTOWN – WANAKA – LEDENIK FOX
Zajtrk in vožnja do letovišča Wanaka ob istoimenskem jezeru. Krajši postanek in nadaljevanje vožnje do področja ledenikov, med katerimi sta najbolj znana ledenika Fox in Franz Josef. Transfer do ledenika Fox, nato pa nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
8. dan: LEDENIK FOX - CHRISTCHURCH
Zajtrk in vožnja z vlakom Tranz Alpine Scenic po eni najbolj zanimivih voženj z vlakom na svetu do Christchurcha. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
9. dan: CHRISTCHURCH – MELBOURNE
Po zajtrku ogled znamenitosti in popoldan transfer do letališča ter polet letala, po veljavnem voznem redu, do Melbourna. Po pristanku in opravljenih letaliških formalnostih transfer do hotela, nastanitev, večerja in nočitev.
10. dan: MELBOURNE
Zajtrk in ogled znamenitosti: botanični park, Zvezni trg, katedrala Sv. Patrika, Umetniški center, reka Yarra, … Večerja in nočitev.
11. dan: MELBOURNE – VELIKA OCEANSKA CESTA – 12 APOSTOLOV - MELBOURNE
Po zajtrku vožnja po svetovno znani cesti Great Ocean Road do znamenitih 12 apostolov. Povratek v Melbourne, večerja in nočitev.
12. dan: MELBOURNE - CAIRNS
Po zajtrku transfer do letališča in polet letala, po veljavnem voznem redu, do Cairnsa. Transfer do hotela, nastanitev, večerja in nočitev.
13. dan: CAIRNS – VELIKI KORALNI GREBEN - CAIRNS
Zajtrk in celodnevni izlet z ladjo na Veliki koralni greben. Vožnja z ladjo s steklenim dnom, možnost potapljanja, … Povratek v Cairns, večerja in nočitev.
14. dan: CAIRNS – KURANDA - CAIRNS
Po zajtrku vožnja do rudarskega mesta Kuranda in ogled deževnega gozda, aboriginske predstave, parka koal, … Povratek z žičnico Skyrail, večerja in nočitev.
15. dan: CAIRNS – AYERS ROCK / ULURU
Zajtrk, transfer do letališča in polet letala, po veljavnem voznem redu, v Ayers Rock. Vožnja skozi Nacionalni park Uluru in Kata Kjuta, kjer bomo opazovali nenavadne oblike in sestave kamnin ter hodili po ozkih poteh med skalami. Nastanitev v hotelu, večerja ob sončnem zahodu in nočitev.
16. dan: AYERS ROCK / ULURU - SYDNEY
Zgodaj zjutraj (1 uro pred sončnim vzhodom) krajši izlet z občudovanjem sončnega vzhoda. Povratek v hotel, zajtrk in transfer na letališče. Polet letala, po veljavnem voznem redu, v Sydney. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
17. dan: SYDNEY
Po zajtrku ogled znamenitosti: pristanišče Darling, Opera, predel Rocks s številnimi stolpnicami, Hyde Park, China Town, , središče nočnega življenja King Cross, Botanični vrt, … Večerja in nočitev.
18. dan: SYDNEY
Zajtrk in vožnja v Blue Mountains, področja, ki se razteza na 250.000 hektarjih z bogato floro in favno, evkaliptusovim gozdom in čudovitimi klifi. Ogled znamenitih 3 sester s panoramskim pogledom na dolino Jamieson ter vožnja s panoramsko železnico  skozi skalovje in deževni gozd, ki velja za najbolj strmo na svetu. Še postanek v Wildlife Parku, kjer bomo občudovali značilne avstralske živali: kenguruji, koale, emuji, razne ptice, … Povratek v Sydney, večerja in nočitev.
19. dan: SYDNEY
Po zajtrku še ogledi Sydneya, nato pa vožnja na letališče in ob 21.10 uri polet letala
20. dan: DUBAI - ZAGREB
s pristankom v Dubaiu ob 05.40 uri in nadaljevanje poleta ob 08.30 uri s pristankom v Zagrebu ob 12.35 uri.

CENA POTOVANJA:    5.990, 00 EUR   /   min 30 oseb

V CENO JE VKLJUČENO:
- letalski prevoz po programu Nna relaciji ZAGREB – DUBAI – AUCKLAND in SYDNEY – DUBAI – ZAGREB  
- notranji leti po Novi Zelandiji in Avstraliji
- letališke in varnostne pristojbine (točen izračun 10 dni pred odhodom)
- avtobusni prevozi po programu
- hotelsko – gostinske storitve po programu v hotelih / motelih / lodgih***
- vstopnine in ogledi po programu
- stroški lokalnega vodnika
- vodenje vodnika z licenco
- urejanje avstralskega vizuma
- urejanje novozelandskega vizuma
- nezgodno zavarovanje potnikov v času potovanja
- 22% DDV
- organizacija potovanja

DOPLAČILO:
- enoposteljna soba     890, 00 EUR
- napitnine             cca    90, 00 EUR
- riziko odpovedi        325, 00 EUR
- maorska večerja
- križarjenje po Sydnejskem zalivu

VIZUM:
Za AVSTRALIJO je viza potrebna, pred potovanjem je potrebno izpolniti elektronski obrazec »e visitor«, za katerega potrebujemo kopijo potnega lista (veljaven vsaj še 6 mesecev)
NOVA ZELANDIJA - Slovenski državljani za vstop na Novo Zelandijo vizuma ne potrebujejo, vendar Nova Zelandija s 1.10.2019 uvaja obvezno elektronsko avtorizacijo potovanja (NZeTA) za države, katerih državljani za vstop v Novo Zelandijo ne potrebujejo vizuma. Med njimi je tudi Slovenija.


CEPLJENJE ni predpisano, več na www.zdravinapot.si

ČASOVNA RAZLIKA:   Nova Zelandija    +10 ur             Avstralija    +  8 ur

Vsebina programa se lahko, zaradi prilagajanja letalskim prevozom in zaradi nepredvidenih okoliščin, spremeni, vendar vsebinsko ostaja program potovanja neokrnjen.

OPOZORILO: želimo vas opozoriti, da v primeru vaše prijave stornacija aranžmaja brez stroškov ni več možna - ne glede na čas odjave (dejanski stroški so lahko tudi do 100%), zato vam predlagamo, da ob prijavi potovanje zavarujete (v agenciji oz. v eni od  izbranih zavarovalnic).

ROK PRIJAVE:    24.12.2019!